Her er jeg med

tirsdag den 22. november 2011

Babysitter

Forleden var jeg babysitter hos 2 af børnebørnene. Forældrene skulle til koncert hinsidan, så jeg passede  de små.
Det var en hyggelig aften med spil, historier, TV, computer osv., mest for den stores vedkommende. Den lille sidder ikke så længe ad gangen, men dimser rundt med alle tingene. På et tidspunkt sad hun dog ved siden af den store og så en stump børnefilm. De sad med hinanden i hånden. Det så ualmindelig sødt ud.

Den lille syntes dog lige pludselig, at nu måtte hendes forældre godt komme hjem igen, så hun trak mig hen til døren og viste, at hun gerne ville have støvler på. Derefter fulgte nogle klap på døren ligesom for at vise: Så er det den vej!
Men hun accepterede uden videre, at den gik ikke, og inden klokken blev 19.30 og efter intens jagt på sutten kunne jeg synge godnatsang for hende.
Jeg havde lovet den store, at når lillesøster var puttet, skulle vi hygge. Klokken blev henved 22.00, inden hun sov. Det er sent for hende, selvom det er weekend, men hun var klar til nye udfordringer dagen efter.
Første udfordring var en lang gåtur med stop på legepladsen i nærheden. Her kunne de to krudtugler få brugt deres energi. Der er ikke voldsomt mange legeredskaber, og pladsen er ikke særlig stor, men et lille buskads, et langt rør, en hængebro osv. og et par bakker er også udfordringer for de små.Uden for selve legepladsen er der et par klatrevægge, som storesøster gerne ville prøve. Det var ikke første gang, hun satte sine fødder i de dertil indrettede huller. Det gik fint og sikkert.


"Så er jeg oppe"!

Dagens sidste udfordring var lanternefesten i Steinerbørnehaven, sådan som jeg har beskrevet det
tidligere. En begivenhedsrig weekend var ved at være slut. Vi tog hjem direkte fra festen og var glade for at måtte være med til det hele.

2 kommentarer:

  1. Det er da rart med sådan en privat børnepasser ;) Pigerne er absolut bedårende!

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak, Tina Barnepige! Pigerne er nemlig bedårende! I morgen går turen igen til Staden med samme formål :-)! God tirsdag!

      Slet