Her er jeg med

tirsdag den 29. april 2014

Off season 2

Her kommer andet og sidste indlæg om vores tur til Møn. Det er et sted, vi godt kunne tænke os at komme igen, når vejret er blevet bedre, og alting er åbent. Læs videre på Nonna on tour her.

Et enkelt billede fra en buket, som jeg fik af Husbonden til vores keramikbryllup! Ja, sådan hedder dagen ifølge visse google-sider. Jeg kan bedst lide det tyske navn for dagen, som er Birkenhochzeit. Vi fejrede ikke dagen som sådan, da vi jo havde fejret vores runde bryllupsdag sidste år. Se her.

8 kommentarer:

 1. Det var spændende læsning på din anden blog, Nonna on tour, og du gav mig lyst til, at husbond og jeg tager en tur til Nyord og også prøver at spise hos Slagter Stig i Stege. Sjovt koncept at inventaret er til salg - men krokodille tør jeg ikke prøve :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Madame! Jeg tror bestemt ikke, at I vil fortryde en tur til Møn :-)! Krokodillekødet kan man roligt prøve. Det smager lidt i retning af kylling og er også helt lyst. Måske er I heldige at ankomme, hvor der er sæson for slangekød? Han kan åbenbart skaffe det meste! Rigtig god onsdag!

   Slet
 2. I Køge er der også en Slagter Stig og Co, som vi sommetider frekventerer - vi synes det er et sjovt koncept, de har. Det fungerer også som almindelig slagter, hvis ikke man har lyst til at blive og spise buffeten.
  Krokodille har vi smagt flere gange - bare ikke hos Slagter Stig - smag og konsistens er nærmest som kyllingebryst, og så selvfølgelig alligevel lidt anderledes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har her i byen også en "mad med mere"-butik, slagter Jacob, men der er ingen restaurant tilknyttet. Konceptet hos slagter Stig er sjovt. En anden gang skal vi helt sikkert også spise der.
   Det var meget eksotisk at spise krokodille i Sydafrika, syntes vi, men det bliver aldrig min yndlingsspise:-)!
   Tusind tak, Ellen, og god onsdag!

   Slet
 3. Skægt, at man kan købe inventaret. Får man så lov til at tage det med, når man går? Det kunne blive lidt sært, hvis man insisterede på at medtage de stole, som gæsterne ved nabobordet sad på ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon ikke, man skulle vente til næste morgen, mindst, med at få sine stole :-)? Det håber jeg for dem, der sidder på dem, med mindre restauratøren har et lager ude bag ved. Det var et skægt koncept, og ikke ét vi har prøvet før. Men helt sikkert gerne vil prøve igen! Mange tak, og god onsdag aften.

   Slet
 4. Stege er nemlig en rigtig hyggelig by og man spiser også godt på Møns Bryghus i den hyggeligee gamle gård. Møn og omegn er bestemt et besøg eller to værd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Efter at have været der, er vi også overbeviste om, at Møn er flere besøg værd :-)!
   Møns Bryghus leverer virkelig god mad. Jeg vil påstå, at af de steder, vi spiste, leverede Bryghuset det bedste måltid, både synsmæssigt, og hvad smagen angik. Mange tak, Pia, og god torsdag!

   Slet