Her er jeg med

lørdag den 7. april 2012

Guld

"Nature´s first green is gold".....(Robert Frost)

Så sandt, som det er sagt. Det fornemmer man helt klart, når man har længtes så meget efter forår.
Mange ting kan sammenlignes med guld, både i ligefrem og i overført forstand.
Når jeg kalder indlægget for guld, så refererer det til vore unge familier. Vi har lige haft besøg af dem, lidt på skift, sammen, forskudt osv. Da vi var flest, var vi 10, der skulle overnatte. Så er værelserne for små!
Det bliver tomt, når de alle er rejst hjem. Heldigvis kunne vi beholde Øglemor og reptilerne et par dage ekstra, så vi trappede ned i forhold til at skulle være 2 igen.
Tiden flyver afsted, især med skønne børn, svigerbørn og børnebørn. Vi snakkede, legede, de små tegnede (tak til Shufflebook, hvor jeg lige inden påske vandt: Tegn med tal - ansigter), lagde puslespil, legede med nyindkøbt prinsesseslot fra Gyldendals Børnebogklub, badede, spiste påskeæg, trillede i barnevogn, legede med frisbee, legede med og i legehuset, spillede scrabble, lavede mad osv  you name it. Kort sagt: Vi hyggede!
Læs videre hos Øglemor!


                                                   Værs´go´: En hel tallerkenfuld skum!


                                                                              Varanen på fars arm.
På de sidste 2 billeder er pigerne i gang med at finde ting og sager, som er gemt i haven. Det drejer sig om påskeæg, små kyllinger, frugtstænger, rosiner, påskeharer osv., fordelt på 8 poster i haven. Hver post var markeret med en grøn silkesnor og en lille plastikpose med fx 3 påskeæg, 3 kyllinger osv. i. Nøjagtigt det antal, som den lille flok bestod af. Når en post er fundet, skal alle komme derhen, hvor posten er, og så deles der ud af de ting, der er i posen, af den, der har fundet den. Alle pigerne havde en lille spand til at samle de forskellige ting i. Det var en vældig god måde at finde påskeæg på, i stedet for blot at finde hver sit pappåskeæg fyldt med ting og sager. Alle var tilfredse, de fik alle det samme, og det havde været sjovt. Opgaven var uddelegeret til Øglemor. Tak!

STAY GOLD!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar