Her er jeg med

mandag den 16. april 2012

Sonnenhochzeitstag

Jeg er ikke sikker på, at dagen har et dansk navn, men det drejer sig om 39 års bryllupsdag. Sådan én fejrede vi i lørdags. Vildt!
Og solen skinnede. Naturligvis, hvad ellers?
Her kommer et par beviser, violer og iris.


Det meste af dagen var vi i haven. Vejret har hos os været godt hele weekenden, og her var der en del forsømt at indhente. Vi nåede meget, men når man har godt 5000 kvadratmeter have, så er der nok at tage fat på. Det drejer sig om en naturgrund, og ikke alt skal "holdes", men oprydning, lugning, beskæring tager tid. Hvert forår får jeg nogle ideer, som hurtigt udvikler sig til små projekter. Det er det, der er så fascinerende og giver ekstra liv i haven.
Mere om diverse projekter senere.
Vi plejer at give hinanden gaver på bryllupsdagen for at markere den. Denne gang byttede vi krukke og bog!
Ellers skete der ikke noget specielt på denne dag. Jo, forresten, Husbonden lavede mad! Han kan godt lide at kokkerere, han er god til det, men gør det sjældent, al den stund han kommer sent hjem fra arbejde for derefter at gå en lang tur med hunden.
Denne dag havde jeg sagt, at enten lavede han mad, eller også inviterede han mig ud.
Da det var en lørdag, besluttede han sig for selv at lave maden.


Det blev til en forret med lakseruller, knasende sprødt ristet rugbrød, tangkaviar med wasabi og Philadelphiaost.
Hovedretten bestod af Hasselbackkartofler, tykstegsmedaljoner, skvalderkålssalat med æbletern og en fantastisk dressing og creme fraiche creme med hvidløg og citron. Vi behøver ikke at købe skvalderkål i supermarkedet, i stedet for kunne vi sætte et skilt op ved vejen: PLUK SELV SKVALDERKÅL.
Til dessert fik vi citronis!Dertil passende vine.
Det smagte supergodt, og jeg havde fri. I like!
Alt i alt en dejlig dag. Næste år hedder det Rubinbryllup!

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig bryllupsdag - tillykke med dagen!
  Man fatter ikke helt, hvor tiden bliver af vel?

  Randi

  SvarSlet
 2. @Randi: Tak for det. Nej, man fatter ikke, at der er gået så lang tid, men når man kigger tilbage og tænker på alt, hvad der er sket, fx at man har voksne børn, så er der jo beviser nok :-)!

  SvarSlet
 3. Tillykke! Det ser dejligt ud altsammen!

  SvarSlet
 4. @Øglemor: Tak. Det var dejligt, men stadig ufatteligt, hvad angår antal år. Men med 4 børnebørn kan man jo ikke bilde sig ind, at tiden står stille?

  SvarSlet