Her er jeg med

tirsdag den 18. oktober 2011

Optakt

Min efterårsferie begyndte helt perfekt.
Fredag skulle jeg til kontrol i Odense, og beskeden var:"Status quo", hvilket betyder:"Ingen forandringer". Det skulle naturligvis fejres (som det bliver hver gang) på Gertrud´s med en stor brunch. Det er en glæde at høre den samme besked igen og igen.
Lørdag fik vi besøg af 2 børn og deres mor. De skulle blive til mandag, så det var naturligvis vigtigt, at jeg havde planlagt nogle aktiviteter for børnene ( drengen er 9, og pigen er 10 år ).
Lørdag eftermiddag var de en tur på stranden for at samle sten og skaller til maling senere i weekenden.
Efter hjemkomst og "kaffe" gik vi i gang med at skære græskar ud til en lygte. Det var et temmelig stort græskar, vi havde fået fat i, men fremstillingen gik fint. De enedes pænt om, hvordan græskarmanden skulle se ud. (Det er så vidt jeg ved altid en mand !) De blev enige om, at han skulle hedde Ween, så kunne de sige hello til ham: Hello Ween! (Halloween)
Fantasien fejler ikke noget.


Indimellem blev der set lidt fjernsyn og slappet af, men jeg må indrømme, at de var trætte om aftenen.

Om søndagen gik turen endnu en gang til stranden. Denne gang med bil, for nu gjaldt det fyret, som ligger på spidsen af halvøen. Endnu en omgang sten og skaller blev slæbt til huse. Men som det ses, var det også vigtigt at sidde stille undervejs rundt om pynten og puste ud og nyde udsigten.


Vel hjemme og efter frokosten var det tid til at male. Det var fantastisk at se, så længe de kunne koncentrere sig, og så meget de gik op i det. Jeg købte i sin tid et stenmalingskit i Gyldendals Bogklub, og det er blevet brugt utrolig meget.Da vi nærmede os aftensmadstide, lavede børnene pandekager til dessert. Ikke så sært, at pigen på et tidspunkt om søndagen, da hendes mor bad hende om noget, var nødt til at sige:"Det kan jeg ikke. Jeg er helt booked op!"

Så nåede vi heller ikke mere den dag.
Når de holdt pause, så de fjernsyn, strikkede eller kiggede på skibe i vores kikkerter. Næste formiddag skulle de hjem. Det var en stor fornøjelse at have dem på besøg, da de alle er så søde og glade.
Det var en rigtig god optakt til efterårsferien, og det gjorde det jo ikke ringere, at vejret var så godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar