Her er jeg med

torsdag den 29. september 2011

En stue skifter ham

Et projekt, som har været ca. 1 1/2 år undervejs, er nu slut.
Dvs. det har været slut et stykke tid, men det endelige punktum er først sat nu i forbindelse med, at artiklen og billederne er at finde i det nye nummer af Bo Bedre, det store efterårsnummer. "Mit nye rum" hedder artiklen.
Selvom det har varet så længe, har det været det hele værd.
Vi er superglade for vores "nye" stue, som virker mere rummelig og lysere og fungerer langt bedre end den "gamle".
Det er naturligvis svært for dem, som ikke har set den tidligere indretning, at se forskellen, men førhen var stuen tung og fyldt med for mange møbler, fx gamle chesterfieldmøbler og et ikke særlig kønt chatol. Sidstnævnte møbler blev solgt gennem den blå avis, og alle var glade.
Indretningskonsulenten kan vi kun anbefale. Hun arbejder ikke kun for Bo Bedre, men arbejder med mange forskellige projekter. Vi havde et vældig godt samarbejde. Hun er også forfatter til kreative bøger, og jeg glæder mig til at se hendes nye bog i november. Den handler så vidt jeg ved om desserter.
Detaljer og helhedsvue. Radiatorskjulerne er jeg meget glad for sammen med diverse nye møbler, skind, puder, tæpper osv. Ligesom de antracitgrå malede felter omkring brændeovn og fladskærm gør sig godt.

3 kommentarer:

  1. Det er bare blevet så flot! Og jeg glæder mig allerede til at komme på besg og slænge mig i sofaen igen! (Og til at læse Bo Bedre. Med mindre jeg ender med at købe det inden :-))

    SvarSlet
  2. @Øglemor: Ja, det er blevet flot. Vi glæder os også til, at I slænger jer i sofaen igen, nu med Varan. Jeg skal nok gemme BO Bedre, til I kommer (og længere endnu!)

    SvarSlet
  3. @Øglemor: Desværre kan jeg kun sende kommentaren som Anonym i øjeblikket. Øv!

    SvarSlet