Her er jeg med

mandag den 14. marts 2011

Weekend.

Min weekend slutter først i dag, mandag. Den begyndte, som weekends jo gør, i fredags, hvor vi var et lille smut i Odense. Vi besøgte bl.a. bazarfyn, som er en stor sydlandsk markedsplads. Jeg havde aldrig været der før, så jeg syntes, at det var spændende. Især deres grøntsags- og frugtmarked lever tilfulde op til dem, man har set syd på. Desuden kan man naturligvis købe andre ting, mad, tøj osv. ligesom der er en del restauranter der. Vi besøgte en græsk do., hvor vi fik græske kartofler, calamares, tzatziki, salat og kylling. Det smagte dejligt.

Lørdag skulle vi have gæster, så jeg måtte i gang med at kokkerere og gøre klar. Til forret fik vi figner med chèvre omviklet med parmaskinke. De skulle så lige have 7 min. i ovnen og blev serveret på salatbund med flutes og smør til.

Til hovedret fik vi lammekølle med tzatziki, græsk salat (jeg blev faktisk vældig inspireret om fredagen, lader det til), ovnkartofler og fyldte portobellosvampe.
Til dessert fik vi citronis med friske jordbær. Vand og diverse vine indgik naturligvis også i serveringen. Alle udtrykte stor tilfredshed med menuen! 4-5 frugter/grøntsager var købt i bazarfyn.

Søndag lå jeg ak og brak. Derfor slutter min weekend først i dag. Et flot punktum, da en veninde kom forbi med en masse erantis og vintergækker i store potter til udplantning. Dejligt. Vi har ikke selv så mange, så de var kærkomne. Lige nu står de og lyser på terrassen, inden jeg planter dem om.
Herefter tror jeg, at jeg vil satse på en 4-dages arbejdsuge!

2 kommentarer:

  1. Forlænget weekend lyder som en rigtig god ide. Nogen gange skal man altså bruge lidt ekstra tid til at hvile ud, når man har ydet en ekstra indsats - irriterende men nødvendigt.

    Randi

    SvarSlet
  2. @BedstesBlog: Ja, det har jeg lige måttet vænne mig til. Jeg synes også, at det er irriterende, men så må man jo se at få det bedste ud af det. Sådanne dage bruger jeg megen tid på at læse.

    SvarSlet