Her er jeg med

fredag den 4. marts 2011

Forandring fryder.

I går sluttede så den proces, som jeg startede ud med sidste år i marts. Et helt år er der gået, siden jeg skrev til Bo Bedre og satte gang i ændring af vores pejsestue, så den i dag er totalt anderledes. Vores store tunge chesterfield- møbler og et dominerende chatol er væk. De har også tjent os godt i mange år og var blevet trætte!
Ind er rykket en kæmpeflyder af en sofa med chaiselongue-del, en fladskærm, radiatorskjulere (den ene udformet som en bænk), diverse puffer, puder og tæpper. Desuden er der nymalet i hvidt som tidligere men med 2 store felter i antracitgrå omkring fjernsynet og brændeovnen. En farve, som går igen i hele huset på bjælker, vinduesrammer og yderdøre.
Vi har selv bidraget med sofabord og safaristole.
Farverne er naturfarver, og rummet er blevet totalt trendy.

Vi nyder det dagligt og glæder os til at vise det frem. Jeg kan desværre ikke vise billeder, da aftalen er, at artiklen og diverse fotos først skal have været i Bo Bedre.

2 kommentarer:

  1. Det er blevet Så. Fint! Glæder mig meget til at se, hvor modstandsdygtige de nye materialer er overfor fedtede Øgle-hænder og almindelig Øgle-hærgen. :-) Tillykke med det; det er fedt, at det er færdigt. Jeg kommer og stjæler en af de strikkede puder ved lejlighed.

    (I øvrigt er det vist en mild underdrivelse at sige, at Chesterfieldsofaen var blevet "træt". "Fuldstændig radbrækkende" er mere dækkende :-)

    SvarSlet
  2. Øglemor: Tak for det. Ja, vi synes også, at det er blevet fint. Du har ganske ret mht Chesterfieldmøblerne! Og Øglen er jo mere end velkommen. Hun plejer da ikke at hærge :-))!

    Du kan selv hækle en pude. Såre simpelt. Tykt bomuldsgarn. Eller strikke :-))

    SvarSlet