Her er jeg med

torsdag den 30. december 2010

Hjemmelavede julegaver.

I år var det så meningen, at vi skulle give hinanden hjemmelavede julegaver. Jeg ved ikke, hvis idé det var. Min måske? Vi var 9, som skulle holde jul sammen, så det gjaldt om at afsætte megen tid og finde kreativiteten frem.
Ikke at det skete for mig. Pinligt! Jeg havde lavet én, siger og skriver 1. De hjemmelavede gaver er blevet forsinkede et års tid! påstår jeg. Forretningerne havde heldigvis nok at sælge af, så vi klarede skærene.
De unge var og er de absolut mest kreative. Under træet sås således, nævnt i vilkårlig rækkefølge: hjemmelavet snaps, hjemmelavet konfekt, bivokslys, dukke med tøj, en hæklet abe, ørenringe, en bog fra niecen, og et meget stort perlepladebillede af et par sneakersko til vores svigersøn,som er sneakerfreaker. Blot et lille udpluk. Jeg må sige, at de unge mennesker virkelig havde lagt hjernen i blød.
Da så også den hjemmevante julemand dukkede op, så var stemningen hjemme.

Alle var enige om, at det var et virkelig godt koncept med hjemmelavede gaver, så det er vedtaget, at om 2 år, når vi skal fejre jul sammen igen, så er det også hjemmelavede gaver, der ligger under træet, alternativt genbrugsgaver.
Måske skulle jeg begynde i riiiigtig god tid med at tænke og producere?

2 kommentarer:

  1. Det var da en rigtig, rigtig god ide at give hjemmelavede gaver! Det må være lidt sjovt. I vores familie har vi jo vedtaget helt at droppe gaverne til de voksne. Det er faktisk dejligt ikke at skulle styrte rundt i overfyldte butikker og købe en masse ting, som vi jo i bund og grund ikke har brug for.

    Randi

    SvarSlet
  2. @Randi:Det er nemlig en god idé og ganske sjovt at se, hvad der var kommet ud af syslerne. Jeg fik både en del praktiske, hjemmekøbte gaver og hjemmegjorte do. En skøn blanding. Så vi kreerer videre!

    SvarSlet