Her er jeg med

mandag den 14. juni 2010

On the road again!

Jeg er nu begyndt at tælle ned til vores næste biltur/ferietur, der, som tidligere nævnt, går ned igennem Europa. Mange spørger, hvorfor vi ikke flyver? Hvis vi kun havde en uge til rådighed, var det oplagt, men denne gang har vi mindst 2, og det gør en forskel synes jeg.
Når man kører, får man sjælen med. Det kan lade sig gøre at lave en afstikker, hvis vi kommer forbi et specielt interessant sted, eller hvis vejret er til det, kan vi tillade os en dejlig frokostpause på en af de utallige rastepladser, som især Tyskland er så rigeligt forsynet med. Vi kan bruge god tid på at finde et skønt overnatningssted, hvor vi også kan nå at få lidt ud af aftenen. Efterhånden har vi en række af gode steder, som vi har tjekket ud. Alt det er med til at give os en god begyndelse på ferien.
Endelig må jeg ikke glemme, at man jo virkelig kan få vendt mange ting, når der ikke er andet end kørslen, man skal tage sig af. Man kan nå at snakke om mange af de ting, som ikke lige bliver prioriteret i en travl hverdag, og det sætter vi stor pris på.
Desuden er jeg velforsynet med strikketøj, krydsogtværser, en krimi, dejlig musik, frugt, slik, vand og termokrus med kaffe/te til turen, når vi trænger til at hvile snakketøjet.
Endemålet for turen er en lille bjerglandsby i Pyrenæerne. Et skønt sted, et fantastisk gæstehus og et meget venligt og imødekommende værtspar.
En gang imellem er det det, man har brug for: afslapning, vandreture, terrassehygge, lækre specialiteter. Andre gange er det 4-5-stjernede hoteller med det nyeste nye inden for alting og aktiviteter i lange baner. Her kan man tage til markeder, køre over den spanske grænse og besøge Barcelona fx. og opleve den fantastiske natur, som omgiver stedet i alle 4 verdenshjørner. Alt kan man tage i det tempo, man selv synes. Det er ferie! Adressen fandt jeg i en avisannonce tilbage i 2007, og dengang var vi der for første gang. Dette er vores andet besøg.
Og vi glæder os.

2 kommentarer:

  1. Waouw - der er da sket noget her på bloggen, hva'?! Ser godt ud. Og så er det vist slut med at brokke dig over, at du ikke kan finde ud af det dersens computer-noget - det ser da ud til at gå ganske glimrende! :-)

    SvarSlet
  2. iBaby: Tak for det. jeg tror nu mere, at det er en tilfældighed, at det lykkedes!

    SvarSlet