Her er jeg med

onsdag den 11. december 2013

Fødselsdag og keramik

Den forgangne uge har budt på flere forskellige arrangementer. Jeg må nøjes med at beskrive 2 af dem.
Det vigtigste var vores ældste barnebarns 7 års fødselsdag. Vi var inviteret til frokost lørdag sammen med resten af familien. Vi var 13! Overtro eller ej.
Det var en rigtig hyggelig dag, og gaverne gjorde stor lykke. Der var alt fra One Direction sengetøj, flot farveæske, en Furby til Sylvanian legeplads. Så ingen skal sige, at interesserne ikke spænder vidt hos den unge dame.


Billederne er desværre ikke de bedste. Lyset har i flere tilfælde snydt mig. I løbet af eftermiddagen var vi også til koncert på Zahles skole, hvor den unge dame går. 0. klasserne skulle indlede koncerten med at synge 3 sange. De var simpelthen så søde, og alt gik godt. Derefter tog vi tilbage til fødselsdagsfesten med lagkager og Michelin kagemand, som bliver pyntet og nærstuderet. Der var dukket farlige dyr op i mellemtiden (se det midterste billede forneden).
Fri leg og snak!
Aftensmaden bestod af en vegetarret fra River Cottage. Jeg kan vældig godt lide at se Hugh Fearnley-Whittingstall´s udsendelser i TV. Selvfølgelig mest på grund af maden, men også på grund af de skønne naturbilleder fra Sydengland, som vises. Sønnike stod for maden, og det er han god til. (Man må godt prale af sine børn, har jeg bestemt!)
Tidligere på ugen var jeg med Rendemaskerne på en lille udflugt, inden vi sluttede af med æbleskiver her. Vi besøgte en keramiker, som bor her i byen. Jeg havde ikke hørt om hende før, men en af de andre kendte hende. Jeg kunne rigtig godt lide hendes ting. Farverne her er flotte efter min mening.


Vasen i midten er meget speciel, derved at der er plads til en enkelt blomst i det hul, man ser, men skal den bare pynte, kan man flytte "skorstenen" ned i hullet, og voila! Så har man udelukkende en pyntegenstand.


Fin lille landsby.
Samme keramiker væver også, og så har hun efter sigende en meget flot have. Det var dog umuligt at se i mørket, men jeg har ladet mig fortælle, at der om foråret og om sommeren er "åben have" hos hende. Så må vi af sted igen.

9 kommentarer:

 1. Det er nogle dejlige billeder, du har taget, både fra fødselsdagen og af keramikken. Spændende med Hugh Fearnley-Whittingstalls udsendelser i tv. Ham har jeg ikke hørt om før - er det på DR, man kan finde den serie?
  Rigtig god aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Madame. River Cottage-programmerne har vi set på DR 2, men jeg ved ikke, om udsendelserne ikke er flyttet til TV2 Fri? Hugh F.-W. går meget ind for tilbage-til-naturen i sin madlavning. han har udgivet flere kogebøger, og nogle er oversat til dansk. Også rigtig god aften til dig!

   Slet
  2. Det lyder meget spændende - tak!

   Slet
 2. Det lyder som en dejlig fødselsdag, I har holdt sammen med jeres barnebarn og resten af familien. Syv år - så er hun jo allerede ved at være en stor pige :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, 7 år! Det er helt utroligt. Så hun er efterhånden en stor pige. Det var en rigtig dejlig fødselsdag med alle ingredienser. Hun var blevet fejret mandag, torsdag og lørdag med hhv. Tivolibesøg, hele klassen derhjemme og derpå familien! Mange tak, Randi, og rigtig god aften!

   Slet
 3. Tillykke med barnebarnet, og selvfølgelig må man prale af sine børn. Det var da værre hvis de absolut intet kunne gøre rigtigt eller godt nok.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har fuldstændig ret, Pia. Det ville være trist, hvis man syntes, at alt, hvad børnene gjorde, var forkert. Så jeg fortsætter med at prale :-)!
   Mange tak, Pia, og rigtig god aften!

   Slet
 4. Tillykke med barnebarnet :-)
  H F-W har jeg vist set alt med, hvad der er produceret - jeg er vild med hans sted, hans mad og hans programmer. Og hans Landshare, som er taget op herhjemme.
  Man skal være stolt af sine børn, og man må også gerne prale af dem !
  De keramikfarver er meget smukke - mine absolutte yndlingsfarver :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Ellen. Jeg kan også vældig godt lide at se River Cottage-programmerne, og nu har jeg ønsket mig "Grøn hverdagsmad" i julegave.
   Man skal nemlig være stolt af sine børn og prale af dem :-)! De blå-turkis nuancer er også mine yndlingsfarver! God lørdag aften!

   Slet