Her er jeg med

torsdag den 21. november 2013

Tid - hvor bli´r du af?

I sidste weekend havde vi de skønneste gæster, store og små. Øglemor kom forbi med de to små og var her i fire dage! Det er sjældent, vi har fornøjelsen af at have dem så længe.
Børnene synes heldigvis, at det er et hit at være her, selv om der ikke sker det helt store, set med vore øjne.
Øglen vil gerne hjælpe, hvor hun kan, og en dag var hun sammen med morfar med til at rydde op i "skoven" og være med på lossepladsen bagefter.

Her hjælper de begge
Her er Øglen oppe i "twaileren"
"Jeg vil også være med"
Øglen gik også tur med ´mårfar´ og Kenzo hver morgen. Begge børn er heldigvis rigtige ude-børn. Hvis vejret er nogenlunde, vil de lige så gerne være ude som inde.
Inden de kom på besøg, havde Øglen fabrikeret en plan. Hun og ´mårfar´ skulle løbe om kap, så hun havde taget sit træningstøj med. Det skulle være med medaljer, skamler og pokal. Vi manglede lige at afsynge "Der er et yndigt land", da vi var færdige, men det så vi stort på.
Huhej, gik det. Øglen havde lagt ruten, så vi kom rundt om træer, det forsvundne legehus osv. Ja, jeg var også med. Som Øglemor sagde: "Der skal jo også være en nr. 3!" Tak for det!
Øglen var slemt forpustet bagefter: " Jeg troede, at ´mårfar´ ville overhale. Han var lige i hælene på mig! "
En lykkelig vinder.
"Så nu har jeg 6 medaljer," sagde hun.
Ellers gik tiden med at lege med LEGO, tegne, gynge, finde "Violine" på computeren, få læst historier, se Ramasjang, lege med Kenzo osv.

Pause-is
Kaj og Andrea, Oline osv.
Kaj og Andrea kan printes ud i lighed med mange af de andre figurer, så man til sidst har en hel malebog.
Jeg håber, at Øglemor fik slappet lidt af. Måske er Varanen snart klar til at komme på ferie alene. Han er i hvert til fald meget fortrolig med os.
Undervejs fortalte Øglemor, at hun og Øglen havde haft en snak om engle. Øglen havde blandt andet spurgt, om man kunne se dem i virkeligheden? Det havde Øglemor stillet sig lidt tvivlende overfor, så samtalen var sluttet af med, at Øglen havde sagt, at hun godt vidste, at englene og rummændene var oppe i himlen og passede på os! Selvfølgelig!

"Det er hyggeligt med gæster"
Og nu nærmer næste weekend sig allerede. Hvor er dagene blevet af? Et stort projekt skal afsluttes inden i morgen, såsom at rydde op, sortere, smide væk, gøre rent osv. på et af værelserne. Fjollet at tro, at jeg kan nå det, samtidig med, at jeg skal have pakkekalendergaver færdige, handlet ind, fundet julestads frem osv,
sådan at huset fremstår som et rigtigt julehus i weekenden med nisser og gran og duften af småkager!! Det kommer nok ikke til at ske, men mon ikke mindre kan gøre det?
I weekenden bliver vi nemlig 10 til klippe-klistre-bage-knase-dage. Jeg glæder mig, og så må det gå, som det plejer. Nemlig godt!12 kommentarer:

 1. Det var sådan en hyggelig weekend! Det gør vi gerne igen :-) Jeg tror bestemt, at Varanen er klar til at komme på weekend, om ikke alene så sammen med sin søster. Han ville ikke se sig tilbage så meget som en eneste gang. Når bare Mårmor er inden for rækkevidde er alt godt :-)

  Glæder mig til at se resultatet af rydde-ud-og-op-projektet :-) I øvrigt kan mindre sagtens gøre det, når det kommer til at pynte op og gøre klar. Vi kan jo hjælpe til, når vi kommer. Og duften af bagværk udgør jo nærmest halvdelen af alt det julede :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, meget af det julede og duften i bageriet sørger I jo nærmest selv for, når der først tages fat :-)!
   Du må glæde dig lidt længere til at se resultatet af oprydningen, desværre! Men vi skal nok bane en vej igennem det hele til jer :-)! Tak og god torsdag!

   Slet
 2. Sikke en hyggelig weekend, I har haft. Godt at Morfar ikke overhalede Øglen :-)
  God arbejdslyst med forberedelserne til næste familie-weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en virkelig hyggelig og totalt afslappende weekend. Ja, Morfar var heldigvis ikke så hurtig ;-)! Mange tak, Randi, og god torsdag!

   Slet
 3. Det lyder vel nok hyggeligt - lige sådan noget børn kan lide at være med til - og det er nogle dejlige billeder. Rigtig god torsdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Madame! Det var helt bestemt meget hyggeligt, og i dag kommer den lille familie igen. Hyggen fortsætter :-)! God fredag!

   Slet
 4. Fire dage - skønt :-)
  Vi tror altid, at vi kan mere, end vi kan ... men planer skal man på den anden side helst have lidt for mange af, ikke?
  God fornøjelse med alle juleforberedelserne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig meget dejligt, og nu er de her igen. Planer skal man have mange af, men helst med en deadline, som er lidt elastisk, synes jeg :-)!
   Mange tak, Ellen, og god fredag aften!

   Slet
 5. Skønne billeder af reptilerne :-) Jamen, er det ikke det, de allerhelst vil - hjælpe til altså - med små og store projekter? Og nu er det allerede weekend igen. Jeg håber, du nåede at blive færdig med julekalenderne. Og så pyt med resten, som I nok skal få styr på hen ad vejen. Rigtig god klippe-klistre-bage-knase-weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Frue! Ja, nu er det weekend igen, og det første hold har allerede været og taget af sted igen til det næste julearrangement. Kalendergaverne er stort set på plads. Jeg mangler 3, men det når jeg nok.
   Du har ret, resten må komme hen ad vejen. God søndag!

   Slet
 6. Ha ha... Selvfølgelig skal der være en nr. 3 :-)
  Man skal både have projekter og drømme. Der er en mening med at man ikke skal nå alting, så har man jo ikke noget at drømme om.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har fuldstændig ret: Man skal aldrig gå ned på planer og drømme :-)!
   De mere realistiske af slagsen klarer vi som regel, mens det kniber lidt med de større, i øjeblikket nærmest på grund af årstiden og tiden i det hele taget. Jeg kan blive ved med at undre mig over, hvor den tid bliver af!
   Mange tak, Pia, og god mandag!

   Slet