Her er jeg med

onsdag den 23. oktober 2013

Vidt omkring


I løbet af efterårsferien har vi været vidt omkring. Vi har både været i Rom og på Victoria Street Station.


Måske kan I ikke nikke genkendende til billedet? Det ligner ikke helt stationen i London, men hedder ikke desto mindre det samme. Ikke langt herfra ligger Rom, som er en lille landsby, og i samme boldgade ligger Paris, så man kan nå vidt omkring på meget kort tid.
Nogle af sommerhusvejene er opkaldt efter strandede skibe, og tæt på trinbrættet her ligger Victoriavej.
Læs videre på Nonna on tour
6 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig og aktiv ferie I har haft. Geocaching har jeg kun hørt om, men det må da prøves en dag, for det lyder som en skæg og spændende familieaktivitet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har haft en rigtig dejlig og aktiv ferie. Det er altid hyggeligt at være sammen. På den måde får de små også mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Geocaching er sjovt, og da jeg har læst, at vi har ca. 70 "skatte" gemt her i kommunen, er der basis for at gå på jagt her også. Mange tak, Randi, og god onsdag aften!

   Slet
 2. Det er sjovt, at Rom og Paris også ligger i Jylland - og det var spændende at læse om jeres ferie sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Madame. Ja, første gang vi stødte på de stednavne i Jylland, syntes vi, at det var ret underligt. Hvorfor landsbyerne hedder sådan, ved jeg ikke. Måske en særlig form for humor? God onsdag aften!

   Slet
 3. Min første tanke, var at I have været rigtigt langt væk, indtil jeg læste hele beskrivelsen du henviser til.
  En dejlig ferie hvor alle kan være med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var begrænset, hvor langt vi var væk:-)! Men det var under alle omstændigheder en god ferie, hvor der var plads til individuelle ønsker. Vores søn og svigerdatter var således på tur alene en dag, da svigerdatteren, som er arkitekt, havde været med til at tegne et hus i Klitmøller. Nu ville hun gerne se huset i virkeligheden. Så passede vi andre børnene.
   Mange tak, Pia, og god søndag aften.

   Slet