Her er jeg med

torsdag den 23. februar 2012

Vinterferie (1)

I starten af vinterferien havde vi besøg af søn, svigerdatter og 2 børnebørn, som alle var i vinterferie-mode. De trængte til at komme et par dage på landet, og landet er lige her! Natur, så det basker. Ikke at de tog på udflugter, men bortset fra et par timer for de voksne på egen hånd i byen blev de på matriklen.
Vejret var heldigvis sådan, at det også var til at være ude. Og der var så tilpas med sne, at det kunne lade sig gøre at lave en snemand.Ellers foregik tiden indendøre med alskens legetøj og aktiviteter. Den lille trillede rundt med vores røde dukkevogn fra Arilds tid, tog dukken op, puttede hende igen, lagde dyne på, op igen osv. En moderlig omsorg, som den lille på knap 2 år udviste, må man sige.
Ellers tilbød hun musik til arbejdet! Meget koncentreret.Storesøster tilbragte en del af tiden foran TV´et, når hun da ikke lige bagte fastelavnsboller eller hørte historier fra Hakkebakkeskoven.
TV´et havde en særlig tiltrækning dennne gang, da hun så film i 3 D: Shrek. Hun nød det.

Sådan gik et par dejlige dage hos farmor og farfar. En af aftenerne sendte vi en asiatisk lanterne afsted med alle gode ønsker  for fremtiden. Gad vist, hvor den endte. Der var næsten vindstille den aften, så den svævede smukt afsted hen over træerne og ud imod fjorden.


Mange ser de flyvende hvide asiatiske lanterner som lykkebringere. Det er i hvert fald lykke at have besøg af børn og børnebørn!2 kommentarer:

 1. Hvor har du købt lanternen henne ? :)
  MVH sofie frøjk

  SvarSlet
  Svar
  1. Der bliver jeg jer desværre svar skyldig. Vores søn havde dem med fra København, og jeg ved ikke, hvor han købte dem. Næste gang jeg snakker med ham, kan jeg spørge. God dag, Sofie og Mads.

   Slet