Her er jeg med

tirsdag den 5. oktober 2010

Festlige oktober!


Sikke en fest vi har og skal have her i oktober måned, uanset vejret. Det ville naturligvis være fantastisk, hvis vejret arter sig vel, men vi har jo efterår.
Det begyndte faktisk allerede den 1. oktober, hvor vi havde besøg af en indretningskonsulent fra Bo Bedre. Vores pejsestue trænger til en voldsom opdatering, og vi havde fået tildelt en konsulent/arkitekt, som havde nogle spændende ideer til indhold og indretning. Hendes grundtanke er at tænke naturen ind i stuen. Det er oplagt, al den stund vi bor midt ude i den, omgivet af træer, buske, vand, marker og til dels sommerhuse. Så i disse dage fyger det om os med ord som farveskala, natur, ægthed, råhed, organiske former, og hvad ved jeg. Jeg glæder mig til at se, hvad det hele ender med!

Den 2. oktober var vi til barnedåb hos det yngste skud på stammen. Det var en rigtig dejlig dag med et meget nemt barn. Hun sov under hele ceremonien, som var meget festlig. Det var en decideret dåbsgudstjeneste med 5 barnedåb. Derefter gik hele familien hjem til lejligheden, hvor den stod på lækkerier, til det var på tide at takke af.

Næste kapitel om vores festlige oktober kommer, når de næste begivenheder har fundet sted. Det drejer sig blandt andet om rund fødselsdag, Falsled Kro og sommerhus på Bornholm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar