Her er jeg med

mandag den 6. september 2010

A gift!

Efter en længere, ufrivillig pause bevæger jeg mig nu ind i Blogland igen. Mens jeg har været ude af omløb har jeg haft rig lejlighed til at teste regionens sygehuse, idet jeg har oplevet flere af dem indefra. 3, for at være helt nøjagtig samt et andet i en anden region.
Måske skal jeg sammenligne dem og give dem stjerner i forhold til det jeg oplevede? Hvor mange stjerner vil hvert enkelt sygehus opnå, når vi taler om professionalisme, omsorg, atmosfære, mad osv.! Jeg tror, at jeg vil nøjes med at konkludere, at jeg ikke har oplevet noget som helst negativt i forbindelse med min "pause". Ikke engang ventetider kan jeg klage over. Det er alligevel fantastisk, når man som jeg nærmest fra den ene dag til den anden måtte sætte hverdagslivet på stand-by.
Mand, børn, familie og venner har været en stor støtte, både på den ene og den anden måde.
Nogle har givet mig nogle gode ord med på vejen, som jeg har kunnet bruge som de rene mantraer. Her kommer nogle af dem:
Be strong! Fra canadiske eskimoer, gennem en ven.
Yesterday is history, tomorrow is mystery, today is a gift! Fik jeg tilsendt fra Skotland.
Mål ikke bjerget størrelse. Tal med ham, der kan flytte det! Sendt fra en veninde i Jylland.
Ikke, at jeg har siddet i Lotus-stilling og mediteret over dem i timevis, men som gode huske-ord har de sammen med alle gode, positive tanker, breve, besøg og blomster hjulpet mig videre!

2 kommentarer:

  1. Dejligt, at du er tilbage - både i din hverdag og her i Blogland!

    Randi

    SvarSlet
  2. Tak for det. Jeg er også utrolig glad for at være tilbage, både her og der, oven på "Den forsømte sommer".

    SvarSlet