Her er jeg med

tirsdag den 4. maj 2010

Vive la France.



Så er vi vel hjemme efter en skøn ferie i det sydfranske. Alt hvad vi havde forestillet os, gik i opfyldelse: Fantastisk vejr (25-30 grader på terrassen hver dag undtagen den sidste!), godt selskab, mange gode oplevelser, lækker mad osv.
Vi har været i Sydfrankrig flere gange før, men aldrig i dette vestlige hjørne. Det er ikke sidste gang.
Vi er kommet hjem med fornyet energi, og det var hårdt tiltrængt oven på denne laaaange vinter. Selvom det er en lang tur frem og tilbage, så koblede vi i den grad af, da vi først var der. Helt ned i gear. Vi lavede det vi havde lyst til i det tempo, der passede os. Ingen stress og jag.
Ovenfor 2 gode eksempler på det:
Det ene viser turbåden, som sejlede op ad Dordognefloden, og hvor man naturligvis kun skulle slappe af og bruge sanserne. Det andet billede forestiller vinplanter, som vi var med til at plante på grunden. Så nu ved vi, hvordan det skal gøres!

Mens vi var på ferie, fik vi at vide, at vores lille nye barnebarn skal hedde Sigrid. Vi synes, det er et yndigt navn.

Vi nåede lige at se hende dagen før, vi tog afsted. Ellers ville der gå alt for lang tid. Hun er naturligvis skøn at skue. Sigrid er et nordisk navn og betyder sejr og skønhed. Det sidste passer i hvert fald, og jeg er sikker på, at også det første vil passe. I hvert fald har hun allerede besejret os!

2 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig ferie!
  Jeg synes, at Sigrid er et virkelig sødt navn :-)

  Randi

  SvarSlet
 2. Randi: Ja, superferie!
  Vi synes også, at Sigrid er et sødt navn, og også lidt specielt. Der er ikke så mange, der hedder det. Personligt kender jeg ikke nogen. I følge Google var der pr. 1.1. 2008 ca. 3000 med navnet. Og nu er der så 1 mere :-)

  SvarSlet