Her er jeg med

mandag den 27. oktober 2014

Langeland


Forrige uge var det som bekendt efterårsferie. Den blev for vores vedkommende tilbragt i sommerhus på Langeland. Læs venligst videre under Nonna on tour.

8 kommentarer:

 1. Jeg har lige læst din beretning - Det lyder som en dejlig tradition - en rigtig god ide at tage afsted hele familien sammen.

  SvarSlet
 2. Ja, det er en god tradition. Det var 3. gang, vi var af sted. Gad vide, hvor turen kommer til at gå hen næste år? Mange tak, Randi, og god mandag.

  SvarSlet
 3. Det er en rigtig god idé at bruge efterårsferien til at være sammen, som I har gjort! Og hvor har I nået meget på den uge - sikke nogle spændende oplevelser!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også, at det var nogle spændende oplevelser, vi fik med hjem. Jeg er sikker på, at børnene også synes det. Der var gjort ekstra meget ud af aktiviteterne, da det var efterårsferie, men meget af det, vi så, har åbent året rundt. Mange tak, Madame, og god mandag aften.

   Slet
 4. En herlig ude i familiens skød!
  Det er en rigtig god tradition, I har startet der - vi har gjort det samme i en del sommerferier, mens mine forældre levede, men er ikke nået længere end til at snakke om det, efter de er væk, desværre. Det var meget hyggeligt - men en uge er så også nok, når man er så mange. Det betyder meget, at man sørger for at få en bolig, der er stor nok.

  SvarSlet
 5. Vi havde en rigtig dejlig uge i et tilpas stort sommerhus, som kunne rumme 10 personer + en hund! Uanset hvornår og hvor er det en vældig god idé at have nogle dage sammen som familie. Jeg kunne godt tænke mig at udvide kredsen lidt og have vore børns kusiner, fætre og deres børn med; bare en enkelt dag om året. Ellers bliver de helt fremmede over for hinanden.
  Tak for kommentaren og god tirsdag!

  SvarSlet
 6. Det lyder til at I syntes lige så godt om Skovsgaard, som vi gjorde, så velbekomme :-) Skovsgaard har nemlig noget for enhver smag, også i bogstavelige forstand i caféen og butikken.
  Det er en god ide at samle familien. Det er noget helt andet, når det foregår et andet sted end i de private hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi kunne sagtens have brugt endnu mere tid på Skovsgård :-)! Der var noget for alle sanser. Jeg kunne godt tænke mig at komme på besøg der igen.
   Du har fuldstændig ret. Det er noget helt andet at mødes et andet sted end derhjemme. Nye omgivelser, nye oplevelser. Mange tak for kommentaren, Pia, og god onsdag!

   Slet