Her er jeg med

onsdag den 25. september 2013

Weekend med arrangementer

I weekenden nåede jeg 3 arrangementer på 4 dage. Ja, det var en forlænget én af slagsen! Det synes jeg er godt klaret, når det korteste varede 5 t + kørsel.
Det hele startede fredag aften, hvor vi var på besøg hos gode venner i Charlottenlund. Det blev som sædvanlig en dejlig aften med hygge og lækker mad.
Vi fik vendt verdens- og arbejdssituationen og nød samtidig hummerhaler en masse med lækkert brød, svinekæber med en forrygende kartoffel-sellerimos, sauce med rodfrugter og til dessert hjemmelavet is og pandekager med blåbær.
Lørdag hyggede jeg mig med at lave en kagemand + det løse. Kagen var til den lille Varan, som vi skulle til 2 års fødselsdag hos om søndagen. Vi var inviteret til brunch hos fødselarens farmor, da Det våde Hus ikke er egnet  til at huse mange mennesker endnu.
Vejret var dejligt og humøret højt hos alle. Ikke mindst hos den lille Varan, som var helt solgt til fødselsdagskonceptet. Gaver, sang, lækre boller, ost, pølse, frugtsalat, pandekager osvosv, kagemand, mange mennesker. Det kunne ikke være bedre, syntes han at tænke. Vi var 18 i alt, deraf 6 børn.


Faktisk fejrede vi også Øglemors fødselsdag. Hun fylder år i dag, så vi slog 2 fluer med et smæk. Opmærksomheden var dog mest på Varanen, må jeg tilstå.
Han har en fantastisk mimik, og da vi sang fødselsdagssang for ham, kunne man næsten ikke få øjnene væk fra ham. Han var helt og aldeles optaget af det. Han lignede én, som både nød det, var lidt genert og samtidig temmelig bevidst om, at han var midtpunktet. Herligt! Da vi var færdige med at synge, sagde han: "Mer´"!


Her er han med gaven fra (Tr)oldemor, en kæphest. Efter at en voksen havde vist ham, hvordan den skulle bruges, så gik det derud af i strakt galop.
En anden gave var Handy Manny Talking Tool Box. En værktøjskasse med lyd.


Jeg er sikker på, at han synes, at han havde en dejlig dag.


De tre kusiner på terrassen, hvor de bl.a. nød godt af farmors og naboens æbler. Hvor er det skønt endnu engang at kunne konstatere, at vore familier svinger så godt sammen.
Endnu en dejlig dag var slut, og vi kunne vende næsen hjemad.
Mandag var jeg inviteret til Power-Women-frokost sammen med flere øvrige kvindelige veteraner fra vores skole. Det var heldigvis i nærområdet. Konceptet var sammenskudsgilde, og det fungerede rigtig godt. Det var meget hyggeligt at mødes og få vendt skolesituationen med konflikter, lektiecafeer, computere og arbejdssteder til alle lærerne, når de snart skal til at opholde sig noget mere på skolen, samt alting og ingenting. (Her er det så, at jeg lige har slettet en lang klamamus om skolereform, ressourcer osv. Det kunne gå for et helt indlæg, næsten!)
Vi var 7, og snakken gik livligt. Jeg kan godt forestille mig, at det bliver en tilbagevendende begivenhed.

10 kommentarer:

 1. Tillykke med den lille Varan og med din datter - det lyder som alle tiders fødselsdag, hvor den lille charmetrold var i centrum. Hvor er det dejligt, at I svinger godt sammen med hans fars forældre.
  Og jeres Power-Women-frokost må være en dejlig anledning til at snakke med tidligere kolleger.
  Rigtig god aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Madame. Ja, september er en rigtig fødselsdagsmåned og en dejlig anledning til at mødes med hele familien.
   Frokosten var ganske rigtigt et godt initiativ!
   God torsdag!

   Slet
 2. Tillykke med begge de to fødselsdagsbørn! Tænk, at den lille varan allerede er to år.
  I har da virkelig fået klemt mange dejlige arrangementer ind i den weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er utroligt, at Varanen allerede er 2 år. Tiden går simpelthen for hurtigt :-(!
   Ja, det var en herlig weekend med alle de skønne invitationer. Tusind tak, Randi, og god torsdag!

   Slet
 3. Dejligt, at Varanen (og I andre) havde en god dag. Læser lige andetsteds, at han er gået ned med flaget. Jeg håber, han snart bliver frisk igen. Tillykke med både ham (lidt forsinket) og Øglemor :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den lille Varan er sløj, desværre. Vi må bestemt håbe, at han snart får det bedre.
   Vi havde en rigtig god dag, og jeg er sikker på, at begge fødselsdagsbørn syntes det samme.
   Tusind tak, Frue, og god torsdag!

   Slet
 4. I ligger da ikke på den lade side!
  Tillykke med de forskellige familiemedlemmers fødselsdage - det er sjovt, som sådan nogle er tilbøjelige til at klumpe sig sammen. Det oplever vi også.
  Det er herligt at snakke med gamle kolleger - det skal jeg også snart :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en travl, men meget hyggelig weekend.
   Jeg mødes af og til med gamle kolleger, og det er altid meget inspirerende. Mange tak og god søndag aften!

   Slet
 5. Tillykke med alle fødselsdagene :-)
  Med den rigtige timing kan man nå mangt og meget. 'En god, travl, hyggelig, men ophængt weekend kan jeg forstå.

  Jeg elsker aller former for selleri i maden og som tilbehør.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Pia. Du har fuldstændig ret. Det handler om planlægning. En vældig hyggelig og travl weekend.
   Jeg er egentlig ikke så vild med knoldselleri i sig selv, men som mos blandet med kartofler er det mums! God søndag aften!

   Slet