Her er jeg med

fredag den 26. august 2011

Stjernestunder

Efter en aaaallleeennnlang pause er jeg nu på banen igen.
I denne uge har vi haft besøg af Øglen og Øglens mor. Totalt hyggeligt.

Selvom det er nogle uger, siden de var her sidst, var Øglen absolut med på, hvor hun var. Vi snakker i telefon sammen ind imellem, når hun kommer hjem fra vuggestuen, og munden står ikke stille. Det kan godt være lidt vanskeligt at forstå alt, hvad en lille 2-årig siger, men intensiteten og entusiasmen fejler bestemt ikke noget. Der er mange muligheder for at følge hendes udvikling, selvom "face to face" naturligvis er nr. 1.
Morfar og hun gik sammen med hunden ture op på en nærliggende mark og plukkede brombær, til munden og til Cheesecaken. Hun trallede og snakkede og råbte "jubii" i et væk på turen. Her kan man virkelig tale om stjernestunder. At de så på vej hjem blev inviteret indenfor hos naboens til saftevand og kiks, gjorde ikke udflugten ringere.Heldigvis var vejret nogenlunde, så både havens brombær, legehuset, gyngen, de røde æbler, sandkassen osv. skulle have et eftersyn.
Ind imellem bliver man træt af al den friske luft, og så er det jo godt, at man kan finde på noget at tage sig til indendøre. Midt på dagen skulle Øglen egentlig sove, men i stedet hyggede hun sig på værelset med at lege og kigge i bøger. Sådan en lille størrelse har også brug for alene-tid. Weekendsengens ene gavl kan lynes ned, så hun kan kravle ud og ind, som hun lyster.
En time til halvanden fik hun til at gå hver dag på den måde. Fantastisk. Gad vist om Varanen bliver lige sådan? Mon, da der jo kan være stor forskel på søskende.
Efter at have "hvilet" sig, var hun klar på nye udfordringer, eksempelvis klaverspil. Vores lille musikalske barnebarn!Hun vil også gerne se "samsyn", bl.a. Peter Pedal, som er det store hit i øjeblikket sammen med Barbapapa. "Samsyn"! Måske kalder hun det sådan, fordi hun oftest ser fjernsyn SAMMEN med nogen. Det lyder også hyggeligere end FJERNsyn.


Nogle helt igennem dejlige stjernestunder med dem alle 3, Øglen, Varanen og deres mor.3 kommentarer:

 1. Det lyder, som om I har haft nogle super hyggelige dage sammen!
  Jeg synes at Øglen har opfundet et fantastisk ord - SAMSYN - det lyder bare så hyggeligt :-)


  Randi

  SvarSlet
 2. Det var bare SÅ hyggeligt. Og efter vi er kommet hjem, har Øglen flere gange sagt, at hun gerne vil tilbage til Mårmor og Mårfar.

  Synes, det lyder som en god forklaring på ordet "samsyn". Og som Randi skriver, så lyder det rigtig hyggeligt. Meget hyggeligere end "fjernsyn". Så lad os bare kalde det dét fremover :-)

  SvarSlet
 3. @Randi: Det var nemlig som sædvanlig meget hyggeligt, og ordet samsyn kommer helt sikkert til at indgå i vores ordforråd!

  @Øglemor: Øglen er mere end velkommen :-) Med hensyn til ordet samsyn, så synes jeg også, at vi skal kalde det sådan fremover. Forhåbentlig kommer hun snart frem med nogle flere fantastiske fantasi-ord!

  SvarSlet