Her er jeg med

søndag den 8. maj 2011

Kusine-og fætterfest

Kusiner og fætter (der er kun én!) indenfor min familie mødtes i går med påhæng her på matriklen til det årlige træf. Skønt vejr, højt humør og dejligt samvær hele vejen igennem. Programmet har flere faste punkter, såsom en aktivitet ud af huset, pakkeleg, hvor vi bliver som børn på ny, og aftensmad med medbragte lækkerier.
Vores tur ud af huset gjaldt spidsen af den halvø, vi bor på og den fantastiske, fredede natur, der findes derude. Der nød vi medbragt kaffe og te samt hjemmebagt kage sammen med den skønne udsigt ud over bugt, himmel og kuperet terræn.

Vel hjemme igen gik det løs med pakkelegen. Min gevinst ved samme lejlighed blev denne gadget!


En sjov ting, men måske ikke nødvendigvis en must-have-ting! Gevinsterne er ofte spøjse, og er de ikke det, så er de dog altid med et twist.

Oven på denne store anstrengelse måtte vi nødvendigvis have en pause, før vi gik i gang med at anrette de medbragte kulinariske specialiteter.

Vi fik fx bruchetta med Karl Johan-svampe, som egenhændigt var samlet af de glade givere, tarteletter med lækkert fyld, broccolitærte, ananasskiver med kyllingeguf, kold squash-fennikelsuppe med rejer, kold agurkesuppe med laksestrimler, lækkert brød, skinke og melon, og til slut kaffe og en gevaldig cheese-cake.

Således styrket kunne alle deltagerne drage sydpå efter 9 timers intenst samvær. En meget dejlig tradition, som nu har fundet sted i 17 år.

I dag er jeg blevet overrasket med en bog og en lille Hoptimist. Fantastiske gaver. Alt i alt en weekend, som man ikke kan få for mange af.


1 kommentar:

  1. Vi prøver hvert år at få det til! Men er ikke så flinke til det ... Lyder skønt.

    Maria - www.foraeldremanualen.dk

    SvarSlet